Autor/s: Editorial Planeta
Títol: Bases cartogràfiques de l'ICC per a l'Atles Universal Planeta
Any d'ediciķ: 2007
Editorial: Editorial Planeta

Bases cartogràfiques de l'ICC per a l'Atles Universal Planeta
Any d'edició: 2007

Les bases cartogràfiques de l’Atles Universal Planeta, publicat el 2007 per l’Editorial Planeta SA, han estat elaborades per l’Institut Cartogràfic de Catalunya.

D’aquest Atles es destaquen l’homogeneïtat i l’exhaustivitat de la cartografia: representa, a escala 1:4 000 000, la totalitat de la superfície terrestre, amb l’excepció de la Unió Europea que és representada a escala 1:1 000 000 i Grenlàndia a 1:6 000 000.

La cartografia de l'Atles ha estat actualitzada amb les darreres tecnologies aplicades al món cartogràfic. El mètode usat per a l’actualització de la cartografia ha permés treballar amb nous dissenys que faciliten la lectura i la interpretació dels mapes. A més, l’atles compta amb un índex toponímic que supera les 225 000 entrades. 

La sinergia entre l’experiència i la disponibilitat de les bases cartogràfiques de l’ICC juntament amb la capacitat editora global del Grupo Planeta permet que avui oferim aquesta fita cartogràfica i geogràfica, la qual esperem que es converteixi en una obra de referència i de gran difusió.


Comentaris externs

Envia el teu comentari