Autor/s: ICC
Títol: Recull de totes les jornades de l'ICC en l'AGENDA
Any d'ediciķ: 0
Editorial:

 

Recull de totes les jornades de l’ICC en l’AGENDA

Unes de les finalitats de la creació de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (1982) són de caire divulgatiu:

  • Participar en la formació del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya que hagi d’exercir tasques cartogràfiques.
  • Fomentar i promoure els serveis cartogràfics públics i privats, i la recerca, la docència i el desenvolupament tecnològic en l’àmbit cartogràfic.

 

Les activitats que l’ICC duu a terme per assumir aquests objectius, i donar a conèixer la seva producció cartogràfica i també les tecnologies emprades, es materialitzen a través de l’organització de congressos, de jornades tècniques, de reunions de treball, de visites...

Amb la voluntat de donar més difusió a aquesta vessant de la seva activitat, el maig de 2012 s’ha reunit en forma de publicació periòdica els actes previstos per al maig-juliol d’enguany.

En aquesta AGENDA, que s’anirà publicant cada 4 mesos, es recull la programació de les jornades tècniques i congressos, les reunions i les visites de grups.

De cada acte s’inclou el títol de la presentació; el lloc, dia i hora; el programa i s’especifica si són obertes al públic.

Cal indicar que l’AGENDA, atenent l’esforç continuat per cercar aspectes divulgatius, és un producte viu, per això, cal anar consultant-la periòdicament aquí.


Comentaris externs

Envia el teu comentari