Autor/s: ICC
Títol: Nou web de l'ICC
Any d'ediciķ: 0
Editorial:

 

Nou web de l'ICC

El web de l’ICC compta amb un nou disseny i una nova estructura amb l’objectiu principal que els usuaris accedeixin més fàcilment als productes i serveis que s’ofereixen. Concretament, a més de mostrar els continguts més rellevants a la pàgina principal d’una forma dinàmica, la seva informació s’estructura en: 

  • Mapes, fotos aèries...: agrupa l’accés a tota la cartografia de l’ICC, incloent la seva descàrrega i la seva informació (especificacions tècniques, etc.).
  • Geodèsia: apartat per a professionals de la geodèsia, des d’on es poden obtenir fitxers d’obser­vació GPS i ressenyes de vèrtexs geodèsics, entre d’altres recursos, i transformar coordenades.
  • Recerca i docència: dóna resposta a qües­tions bàsiques i professionals utilitzant des de vídeos fins a articles tècnics i passant per informació sobre les jornades que l’ICC organitza.
  • Llibres: permet accedir als llibres que l’ICC publica i custodia.
  • Fons històrics: dóna accés als mapes i als documents antics que disposa la Cartoteca de Catalunya.
  • Informació corporativa: tota la informació sobre l’ICC, incloent notícies i butlletins sobre les seves activitats.
  • Altres webs: facilita l’accés a d’altres webs relacionats amb l’ICC. 

 

Aquesta evolució del web de l’ICC s’ha basat en els suggeriments que els usuaris han reportat al llarg dels últims anys i els apartats més visitats, tenint en compte també les tendències actuals  en el món d’Internet. És important remarcar que el vostre retorn a través del webmaster ens ha permès aquesta millora i us animem que continueu fent-nos arribar els vostres dubtes i suggeriments. 

També s’ha millorat l’accessibilitat del web: ara permet el seu ús independentment de les limita­cions que puguin tenir les persones que el consulten, tot i que aquesta és un tasca de llarg recorregut. 

Amb aquest nou web és possible, a més, afegir continguts més fàcilment, esperant que siguin d’ajuda als usuaris en la realització de les seves tasques o simplement en l’ampliació dels seus coneixements. www.icc.cat


Comentaris externs

Envia el teu comentari