Autor/s: ICC
Títol: Fotos aèries antigues i més funcionalitats al visualitzador de l'ICC
Any d'ediciķ: 0
Editorial: ICGC

 

Fotos aèries antigues i més funcionalitats al visualitzador de l'ICC

A partir de juliol de 2012 és possible visualitzar, en el VISSIR3, ortofotos de diferents anys (del 1956, i del 2008 al 2011) i comparar-les entre elles. Aquesta nova funcionalitat permet analitzar, en una única aplicació web, l'evolució del territori amb el pas del temps, o simplement conèixer com era anys enrere. Aquesta nova versió del VISSIR també permet la comparació entre ortofotos i mapes topogràfics.

www.icc.cat/vissir3

En la pestanya "Altres", que correspon a geoinformació temàtica, es poden consultar les capes NDVI i ortofoto en fals color infraroig, especialment útil en els àmbits forestal i agrícola.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés a tota la geoinformació de l'ICC, s'està integrant els visualitzadors existents i, amb la inclusió al VISSIR3 d'aquestes capes i funcionalitats, les quals ja es trobaven a l'ortoXpres (www.ortoxpres.cat), s'ha fet un pas més.

En aquesta versió del VISSIR3 també s'ha millorat, entre d'altres aspectes, la informació relativa als productes que es poden descarregar, facilitant l'accés als fitxers complementaris i especificacions tècniques que permeten un ús complet dels productes en qüestió.


Comentaris externs

Envia el teu comentari