Autor/s: ICC
Títol: Recull de les jornades de l'ICC en l'Agenda
Any d'ediciķ: 0
Editorial: ICGC

Recull de les jornades de l'ICC en l'Agenda 

Per donar major difusió de les jornades de l'ICC, s'ha penjat a Internet l'Agenda d'actes que organitza.

Unes de les finalitats de la creació de l'Institut (1982) són de caire divulgatiu:
 

  • Participar en la formació del personal al servei de les administracions públiques de Catalunya que hagi d'exercir tasques cartogràfiques.
  • Fomentar i promoure els serveis cartogràfics públics i privats, i la recerca, la docència i el desenvolupament tecnològic en l'àmbit cartogràfic.


Les activitats que l'ICC duu a terme per assumir aquests objectius, i donar a conèixer la seva producció cartogràfica i també les tecnologies emprades, es materialitzen a través de l'organització de congressos, de jornades tècniques, de reunions de treball, de visites...

Amb la voluntat de donar major difusió a aquesta vessant de la seva activitat, el setembre de 2012 s'ha reunit en forma de publicació periòdica els actes previstos per al setembre-desembre d'enguany (igual que es va fer per al trimestre maig-juliol).

Aquesta Agenda, que es publica cada 4 mesos, inclou, de cada acte, el títol de la presentació; el lloc, dia i hora; el programa i s'especifica si són obertes al públic.

Cal indicar que l'Agenda, atenent l'esforç continuat per cercar aspectes divulgatius, és un producte viu, per això, cal anar consultant-la periòdicament al web de l'ICC.


Comentaris externs

Envia el teu comentari