Autor/s: ICGC
Títol: Nou descarregador de l'ICGC
Any d'ediciķ: 2016
Editorial: ICGC

Nou descarregador de l'ICGC

Ja és possible la descàrrega de geoinformació d’una àrea d’interès, en lloc de fer-ho full a full, amb el nou descarregador de l’ICGC.

Aquesta aplicació web, destinada únicament a descarregar per facilitar el seu ús, inclou dues opcions:
• Descàrrega bàsica: S’obté una única imatge de l’àrea i del producte que s’ha seleccionat, amb possibilitat d’escollir entre diversos formats: JPEG, TIFF o PDF.
• Descàrrega avançada: S’obté un únic fitxer ZIP amb tots els fulls “convencionals” existents que recobreixen l’àrea seleccionada.

Així, aquest nou descarregador proporciona directament un mosaic d’ortofotos o de la cartografia que s’hagi seleccionat i, d’altra banda, estalvia temps als usuaris que necessiten diversos fulls, ja que poden obtenir-los tots alhora.

Cal esmentar que l’àrea a seleccionar és limitada en funció del producte escollit per garantir un correcte funcionament del servei i per evitar fitxers massa grans, i que la descàrrega bàsica es rea­litza a través d’un enllaç que s’envia per correu electrònic.

En qualsevol cas, al tractar-se d’una primera versió i al voler oferir la millor experiència possible als usuaris, podeu fer-nos arribar els vostres comentaris a:
icgc@icgc.cat

 

www.icgc.cat/appdownloads