Autor/s: ICGC
Títol: Nova aplicació que permet compartir la localització de l'usuari a les xarxes socials
Any d'ediciķ: 2017
Editorial: ICGC


Nova aplicació que permet compartir la localització de l'usuari a les xarxes socials

 L'ICGC ha posat en marxa la nova aplicació gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes On sóc? Comparteix la teva localització que permet a l'usuari compartir la seva ubicació amb les persones que triï a través de la xarxa social que esculli.

També es pot compartir la localització d'un establiment, la situació sobre el terreny d'algun esdeveniment o el lloc concret on s'ha aparcat un vehicle. Així, l'aplicació pot tenir usos de seguretat, com ara indicar a un familiar el lloc on es troba l'usuari, o bé lúdics, com compartir amb amics la localització d'un restaurant per a una trobada.

El funcionament és senzill: el botó de localització permet compartir a la xarxa social que es triï la ubicació de l'usuari sobre un mapa topogràfic o bé sobre una ortoimatge. Els receptors del missatge rebran una fotografia, l'hora i el missatge que l'usuari vulgui escriure. Igualment es pot compartir qualsevol element triat sobre el mapa fent un clic llarg i, si es prem el botó de guiatge, l'aplicació facilita la navegació fins al punt on es trobi l'usuari.

int_1_onsoc  int_2_onsoc


Comentaris externs

Envia el teu comentari