Autor/s: Universitat de Girona
Títol: Atles comarcal de Catalunya. Volums del Pla de l'Estany, Alt Empordà i Garrotxa
Any d'ediciķ: 2006
Editorial: Institut Cartogràfic de Catalunya

Atles comarcal de Catalunya. Volums del Pla de l'Estany, Alt Empordà i Garrotxa
Edita: Institut Cartogràfic de Catalunya i Diputació de Girona
Any d'edició: 2006
Idioma: Català

2a edició dels volums del Pla de l'Estany, Alt Empordà i Garrotxa de la col·lecció "Atles comarcal de Catalunya". Aquesta actualització es presenta en format digital, concretament en suport CD-Rom.

El producte dóna una visió descriptiva de la comarca en qüestió a través d'un recorregut per la seva geografia general, física i humana, i de la seva història. Compta amb mapes topogràfics, temàtics, figures, gràfics, fotografies i taules estadístiques. Permet fer cerques per topònim i per paraula clau.

A més de l'actualització de la informació publicada anteriorment en format paper, la novetat més destacable que incorpora aquest nou producte és la possibilitat de connectar-se als GeoServeis en format ràster (WMS) de l'ICC per a consultar el Mapa topogràfic de Catalunya 1:5 000 i l'ortoimatge 1:25 000.

El producte, a més de l'assistent d'instal·lació i l'eina d'ajuda incorporats en l'aplicació, adjunta les instruccions de navegació i els requeriments de programari i maquinari adients per a una navegació satisfactòria.

Es tracta d'un producte de divulgació destinat al públic en general, interessat i encuriosit i, a la vegada, en un públic estudiós i especialitzat, que pot extreure'n noves referències i, sobretot, al món escolar, que el podrà emprar com a base per als seus estudis.

Properament es publicaran els volums de la Cerdanya i del Baix Empordà.


Comentaris externs

Envia el teu comentari